Vapen met Vinnie Dampers Protest Oproep!

Wat Vinnie duidelijk maakt is dat de consequentie van de wet is dat men vanaf 2016 alleen nog maar gebruik kan maken van niet-navulbare A-sigaret look-a-likes sigaretten. (die op kleine op sigaretten lijken). Voor een grote groep mensen is dat soort E-sigaretten niet bevredigend, en worden zelfs vaak als “vies” ervaren.

Het betekent niet dat er ook mensen zijn die deze op sigaretten lijkend elektrische sigaretten WEL waarderen. En dat is natuurlijk mooi. Maar deze zijn lang niet voor iedereen afdoende. Vrije keuze is gewenst en een belangrijke voorwaarden voor het succesvol overstappen van tabaksroken naar “Elektrisch roken” (is dampen). Alleen op die manier de elektrische sigaret nog meer tabaksrokers van hun ongezonde gewoonte afhelpen en op die manier enorm veel levens redden.

esigaret

 

Voor een grote groep mensen is deze op een sigaret lijkende dampapparaatje niet afdoende.
Terugvallen naar een tabakssigaretten roken dreigt. Juist vrije keuze heeft gezorgd voor de ontwikkeling van kwalitatief verbeterde damp apparatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>