29 mei info

[Dit protest heeft in 2015 plaats gevonden]
Hier komen belangrijke berichten en mededelingen over het protest.  Wanneer dingen definitief zijn is extra informatie  hier te vinden.

Al met al het belangrijkste weten we op dit moment :
Het protest is van 13.00 u. Verzamelen op het Domplein, protestroute lopen die weer eindigt op het Domplein. Het laatste gedeelte zal bestaan uit een stukje meeting tot 16.00 uur, dat onderdeel kan natuurlijk uitlopen tot na 16.00 uur.

We zien elkaar in  Utrecht op 29 mei!!

kaart route protest
Vanaf Domplein onder de Domtoren door de Servetstraat in. Rechtsaf de Choorstraat in.
Vanaf Stadhuisbrug de Oudegracht aan de linkerzijde volgen tot aan de Hema en daar rechtsaf de brug over en de Vinkenburgstraat in. Over het Neude (rechts aanhouden) vervolgens rechtaf de Schoutenstraat in.
Einde Schoutenstraat klein stukje linksaf Minrebroederstraat. Dan rechtsaf door de Korte Minrebroederstraat.
Einde linksaf Oudkerkhof inlopen. Bij de Domstraat rechtsaf, einde weer rechts en dan weer aankomst Domplein.

Activiteiten die plaats zullen vinden zullen hier geplaatst worden wanneer er meer over bekend is. Er zal in ieder geval een inzamelpunt zijn voor de dampbank.

9 gedachten over “29 mei info

  1. Dat lijkt ons een heel erg leuk en goed idee. Wel graag rekening houden met materiaal gebruik dat het geen gevaar voor andere mensen op kan leveren (geen gevaarlijk prikkende stokken in ogen e.d.).
   Verder hopen we wel dat de tekst ook te begrijpen wordt voor publiek. Want enkel agressieve uitspraken worden vaak niet begrepen, en roepen juist aversie op, dus SVP daarmee oppassen.

 1. Damp or die!
  Beter 1 damper in je hand dan niet mogen bestellen in je eigen land.
  Don’t be daft… Damp…
  Een tevreden damper is geen onruststamper….
  Dampen is een keuze. Jammer dat je niet vrij mag kiezen in Nederland…
  I

 2. Beste Dampers Protest,
  Ik ben zo vrij geweest jullie link door te posten naar ons Facebook, twitter account in de hoop dat er meer dampers aan zullen haken bij jullie protest aankomende 29 mei!
  Heel veel succes!

  Slogan mss.. “Ieder leven telt… #dampen” “29mei, Doe mee met rondje Dampplein”

  ps. hebben nog 2 beachvlagstokken beschikbaar voor spandoeken, doeken niet inbegrepen

  1. We zijn heel erg blij met posten en aandacht op Facebook en twitter.

   Is het mogelijk om de twee beachvlagstokken mee te nemen naar de demonstratie? Op dit moment zitten we nog met twee spandoeken zonder stokken. Dus stokken daarvoor zijn welkom.

   Leuke slogan trouwens. Wij zelf hebben al een andere.

 3. Wij hebben de A4 poster opgehangen in de winkel en attenderen klanten hierop. Utrecht is goed te bereiken vanaf Amersfoort en verwacht dus wel meerdere klanten jullie kant op te krijgen.

 4. Helaas ben ik een alleenstaande ouder met een kind dat nog naar school gaat, ik kan nooit op tijd in Utrecht zijn voor dit protest, maar wat een geweldig idee, als er een handtekening actie is stuur die aub ook naar mij dan teken ik meteen.
  Het is te gek voor woorden dat ze nu ook het dampen willen verbieden, ze willen dat we stoppen met roken, maar dampen is ook verboden. Wat willen ze nu van ons???
  Groetjes Diana uit Enschede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>